top of page

Alle blir inspirert av egen læring!

Graspify et norsk selskap som har bygget en ny plattform for læring – for deg som vil lære, og for deg som vil lære bort. Vår plattform for mikrolæring er basert på nyeste forskning og beste teknologi.

En stadig større andel av arbeidsstokken har vokst opp med smarttelefoner og sosiale medier. De kommuniserer effektivt i flere kanaler og søker opp den informasjonen de trenger.

For at ansatte i en bedrift skal lære det som trengs, må informasjonen presenteres på en effektiv og gjenkjennelig måte. Den må engasjere, aktivisere og – ikke minst – være relevant. 

Forskning gir oss innsikt

Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube, TikTok og Facebook engasjerer og involverer oss. På disse plattformene blir vi konsumenter av tekst, emojis, bilder, lyd og film. Vi leser, ser og opplever det innholdet andre deler med oss.

Samtidig er det naturlig å trykke liker. Det er lett å gi en kommentar, dele videre eller legge ut bilder. Det er fort gjort å lage en film. På denne måten blir vi alle produsenter på disse plattformene.

Hvordan kobler Graspify dette til læring i organisasjoner?

Gjennom forskning vet vi hvilke rammer som skaper rask og presis produksjon. Vi vet hva som virker, og i Graspify er dette grunnlaget for vår metode.

Vår plattform setter klare rammer for både produksjon og konsum: Mengde, lengde, omfang, struktur og tid. Aktiviteter, forkunnskap, relevans og motivasjon. God og aktiv læring er nøkkelen til suksess.

Med Graspify er det like lett å lage et lynkurs som å ta et.

Bilde_logo.jpg
Mann surfer på telefon

Lær med oss

Graspify er en lett og variert måte å lære på, og sørger for at alle i bedriften eller organisasjonen utnytter tiden mye bedre.

 

Alle har tilgang til en datamaskin eller sin egen telefon. Lynkurs kan dermed tas hvor som helst og når som helst.

 

Og det beste er at det er like lett å lage et lynkurs som å ta et!

Kort_oversikt_2.png

Ta en grasp

Kursene er delt opp i mindre biter, som kalles grasper. Graspene består av åtte kort.

På tre-fem minutter tar kortene tar deg gjennom graspen med fakta, funfacts, oppsummering og en liten quiz til slutt.

Og det aller beste: Graspifys super-intuitive dashboard gjør det like lett å lage et lynkurs som å ta et.

Graspify-metodikk:

 

Slik fungerer kortene i Graspify

 

Roller i Graspify

bottom of page